Iedereen mee op kamp

Doe mee met #IEDEREENMEE op kamp

Het recept voor het zaligste kamp heb je al, dé beste leidingsploeg van het land, leden met veel goesting, en een heerlijk maf kampthema. Wordt het geen tijd om die zalige ervaring te delen met kindjes die om de een of andere reden de weg naar de Chiro (nog) niet gevonden hebben, voor kinderen en jongeren in een mogelijk kwetsbare positie?

Ga samen met ons op zoek naar hoe je hen toch kan betrekken bij je bivak. Want ook zij verdienen mee te genieten van jullie episch kampgevoel! Een uitdaging die jouw leidingsploeg vast wel aankan.

Waarom meedoen?

1. Jouw kamp heeft de kracht om te verenigen, barrières neer te halen en eeuwige banden te smeden. Neem iemand meer mee op kamp en leer hen de leukste Chirogroep kennen. #Thepowerofplay
  2. Jij maakt hét verschil! Door iemand extra mee te nemen geef je kinderen die daar anders niet de kans toe krijgen de leukste tijd van hun leven. Iedereen verdient een Chirokamp, toch?
  3. Krijg een paar leden extra. Vaak blijven de kinderen na het kamp nog naar de Chiro komen, en dan heb je een succesvolle ledenwerving nog voor het jaar begint.

Wat verwachten we van jullie:

Iedereen mag deelnemen. Wil jouw Chirogroep zich engageren om hun best te doen, dan zijn we al heel content!

• Je kiest zelf hoeveel extra leden je mee op kamp neemt. Hou daarbij rekening met wat je Chirogroep aankan.
  • Je engageert je om je best te doen om nieuwe leden welkom te heten op jouw kamp. Gaat er uiteindelijk niemand nieuw mee? Even goede vrienden.
  • Je kiest zelf hoe je het aanpakt. Weet dat lokale, sociale partners je steeds kunnen ondersteunen. Op onze promopagina staan alvast een heleboel tips.
  • Je krijgt van ons 300 gratis gepersonaliseerde promoflyers opgestuurd, je beslist zelf hoe je die gebruikt.

Krap bij kas?

• Kunnen er kinderen en jongeren het kampgeld moeilijk betalen?
  • Is jouw Chirogroep ook krap bij kas?

Het solidariteitsfonds helpt groepen met goede bedoelingen en een klein budget.

Majd Khalifeh over #Iedereenmee

Zij gingen je voor:

Chiroleiding en leden zijn vuil en spelen samen met een tuinslang

"Het vraagt soms wat aanpassingen, maar mijn leden vonden een nieuw lid erbij zeer wijs!" - Leider

Een Chirogroep geniet van een laatste groot kampvuur

"We vinden Iedereen Mee Op Kamp een meerwaarde, omdat het kinderen van diverse achtergronden de kans biedt om aan waardevolle vrijetijdsbesteding te doen" - Groepsleiding

Twee meisjes lopen spelend weg op een groen veld.

"Alles is hier leuk en ik heb al heel veel toffe vriendinnen gemaakt" - Nieuw lid via IMOK

Groepsfoto van Chiro Sus op kamp

"Wij hebben voor Iedereen Mee Op Kamp onze regels helemaal omgegooid. Echt iedereen mag nu mee, of ze nu tijdens het jaar komen of niet"- Groepsleidster

Promo